Prosize kapsule

Žene preuzimaju glavnu ulogu u krevetu?

U novom istraživanju naučnici su došli do saznanja da žene u seksu sve češće preuzimaju glavnu ulogu, seks traje čak 15 minuta duže nego pre, češći je, a žene ga praktikuju tri puta nedeljno. 

Osim toga, žene su sve sklonije eksperimentisanju, pa ih je tako više od polovine isprobalo vezivanje, a veliki broj i seks van spavaće sobe.

Veliko globalno istraživanje koje je sprovela kompanija “Lelo”, specijalizovana za intimne lajfstajl  proizvode, pokrilo je sve aspekte seksualnog života parova, od samog trajanja seksa pa sve do zanimljivih mesta na kojima parovi vode ljubav, a neki rezultati su se pokazali vrlo zanimljivima.

U istraživanju je učestvovalo deset hiljada žena dobi od 25 do 50 godina iz osam različitih država, a istraživanje je otkrilo da su se ženski stavovi prema seksu značajno promenili, dok je interes za korišćenjem seksualnih igračaka drastično porastao.

Čini se da žene u krevetu postaju sve dominantnije, pa tako 76 odsto žena svom partneru bez ustručavanja može da kaže šta želi za vreme seksa, a čak 47 odsto žena priželjkuje da ih partner zaveže. Istraživanje je takođe pokazalo da seks sada traje 15 minuta duže nego prošle godine, učestalost od tri puta nedeljno sada je postala norma.

Parovi su takođe sve više avanturistički nastrojeni po pitanju seksa, pa tako visokih 76 posto otkriva kako praktikuje seks u automobilu, 36 odsto u javnom parku i 22 odsto u kancelariji. Tehnologija takođe igra veliku ulogu u seksualnim odnosima, pa tako 71 odsto žena priznaje da svom partneru šalje seksi poruke, a 73 odsto žena uživa u telefonskom seksu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.