Prosize kapsule

Must-See: Hamburger koji jedeš na sopstvenu odgovornost (VIDEO)

Atomski hamburger (Atomic Fallout burger) toliko je začinjen da svi koji žele da ga probaju najpre moraju da potpišu izjavu kojom potvrđuju da neće tužiti restoran u slučaju zdravstvenih tegoba, piše “Dejli mejl”.

Hamburger sadrži čitav niz veoma ljutih začina, poput dve najljuće vrste papričica na svetu – skoč bonet i naga džolokija but (duh čilija) zbog kojih se sladokuscima koji se usude da naruče ovaj specijalitet savetuje da pre jela stave zaštitne rukavice.

Korišćena kombinacija začina u pripremanju ovog hamburgera nalazi se na vrlo visokom mestu Skovilove skale sa jedan milion jedinica, koje izazivaju vulkansku ekspoziju u ustima i teraju suze na oči.

Pakleni hamburger, za koji treba uz dobru dozu hrabrosti izdvojiti i 25 funti (oko 30 evra), smislili su vlasnici restorana “Atomic burger” koji se nalazi u Bristolu. Svako ko uspe da za sat vremena savlada ovu “bombu” može osvojiti specijalnu majicu i mesto u “Top 100 Wall of Flame”.

Vlasnik restorana Martin Bans kaže da se dosad oko 500 ljudi usudilo da proba hamburger, a da je tek svaki deseti uspeo da ga dokrajči.

©Muskimagazin.com

Comments are closed.