Prosize kapsule

Parfem inspirisan oružjem hit u Palestini (VIDEO)

Parfem koji je dobio ime po raketama koje su Palestinci ispaljivali na Tel Aviv i Jerusalim tokom nedavnog osmodnevnog sukoba s Izraelom veoma je tražen u pojasu Gaze.

Parfem “M-75”, za muškarce i žene, nazvan je po raketama na koje su palestinski ekstremisti naročito ponosni, jer su to najdalekomentije rakete koje su do sada ispaljivali.

Iako su obe strane proglasile pobedu i Izrael kaže da je zaustavio raketnu vatru na svoje gradove, mnogi u pojasu Gaze se hvale upravo zato što su rakete ispaljivane čak do Tel Aviva, udaljenog oko 70 kilometara od granice palestinske teritorije.

“Nadam se da je miris dovoljno jak za njih da ga omirišu u Tel Avivu i da podseti Jevreje na palestinsku pobedu”, kazao je Ahmed Hasan, kupac iz susednog Egipta koji je pazario 30 bočica parfema kao suvenir u radnji u Gazi, prenosi Rojters.

Radžej Odvan, direktor parfimerije u Gazi, kazao je da je mislio da da kupcima šansu da omirišu pobedu i “pretvorio je u parfem”. On prodaje crno-zelene boce od 60 mililitara parfema napravljenog od mirisa limuna, narandže i biljaka za 13 dolara komad i hvali se da je prodaja “probila plafon”.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.