Prosize kapsule

Mionix NAOS 8200 (VIDEO)

Ergonomski dizajn čini miša pogodnim samo za dešnjake

Švedski Mionix predstavio je novog gejmerskog miša vrhunskih performansi i ergonomskog dizajna. Mionix NAOS 8200 ima relativno diskretan dizajn i crnu boju, kao i gumirane bočne obloge radi manjeg klizanja ruke.

Miš je i izrazito ergonomskog dizajna sa osloncima za svih pet prstiju, i kao takav isključivo pogodan za dešnjake. U ergonomsko kućište Mionix ugrađuje laserski senzor rezolucije 8.200 dpi sposoban obraditi 10,8 megapiksela u sekundi (nije navedeno koji), kao i 128 KB memorije za pohranu makroa i do pet korisničkih profila, a svim mogućnostima upravlja integrisani 32-bitni ARM procesor takta 72 MHz.

Tu je i LED osvetljenje u relativno diskretnom obliku – osvetljeni su samo skrol, logotip, dva tastera na gornjem delu miša, kao i bočni indikator, a korisnici mogu birati između 16,8 miliona boja i nekoliko načina prikaza poput pulsiranja ili konstantnog osvetljenja. Ostale karakteristike uključuju S.Q.U.A.T alat za analiziranje kvaliteta podloge, sedam tastera koji se mogu programirati, taster za izmenu profila pri igranju igre, kao i mogućnost promene tri dpi postavke.

Miš ima i opleteni kabal dužine 2 m sa pozlaćenim konektorom i teflonskim nožicama. Prodaja kreće tokom ovog meseca po preporučenoj ceni od 89,99 eura.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.