Prosize kapsule

Indijac već devet meseci živi na drvetu i čeka da mu se žena izvini

Jedan Indijac već devet meseci živi na drvetu i odbija da siđe sa njega jer čeka da mu se izvini supruga koju je zatekao u krevetu sa drugim muškarcem.

Čovek, poznat samo kao Sandžej (25), iz varošice Ramgaon koja se nalazi blizu Varanasija na severu Indije, popeo se na drvo u martu ove godine nakon što je zatekao svoju suprugu u kompromitujućoj pozi sa komšijom u njihovom domu u Bombaju, prenosi britanski ”Telegraf”.

Par se vratio u njihovu varošicu kako bi rešili njihov problem, a kada je žena odbila da se izvini i insistirala da se vrati u Bombaj, mladić se iz protesta popeo na drvo.

Njegova majka, Kušma Devi rekla je lokalnim medijima da je on pokušavao da se ubije kada su rodjaci pokušali da ga nateraju da sidje dole.

“On jede i spava na drvetu, a čak i tamo obavalja nuždu. Uvek idemo kod njega i pitamo da li mu nešto treba”, rekla je ona.

Portparol okružne policije rekao je da čovek nije uradio ništa loše i da policija neće intervenisati. Njegova žena se vratila svojim roditeljima i odbila je molbe muževljeve porodice da mu se vrati.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.