Prosize kapsule

Britanke godišnje izađu sa 24 muškarca

Slobodne Britanke u jednoj godini na sastanak izađu sa čak 24 različita muškarca, s tim što sa nekim od njih na sastanak izađu i nekoliko puta, pokazalo je istraživanje.

Istraživanje je obuhvatilo žene koje su bile slobodne punih godinu dana, a one su morale da odgovore na pitanja s kime su živele poslednjih godinu dana, sa koliko su muškaraca prosečno svakoga meseca izašle na sastanak.

Većina ispitanih žena, njih 42 odsto rekle su kako žive sa prijateljima ili cimerkama, 21 odsto još živi s roditeljima, a ostale žive same.

Na pitanje sa koliko muškaraca prosečno mesečno izlaze na sastanak, odgovorile su sa dva, što znači da u godini dana na sastanak izlaze sa prosečno 24 muškarca.

Više od 60 posto žena u istraživanju otvoreno je priznalo bez problema mogu da se istovremeno viđaju sa dva muškarca.

Većina žena rekla je kako im je viđanje sa više muškaraca istovremeno prilično uzbudljivo, a dosta ih je priznalo kako to čini jer se jednostavno ne mogu odlučiti za jednog muškarca.

Četrdeset i osam odsto žena priznalo je kako često imaju ‘prijatelje sa povlasticama’, posebno u razdobljima kada nisu u ozbiljnijoj vezi. Istraživanje je sprovela Bobi Malpas, urednica portala MyCelebrityFashion.co.uk .

“Ženama nije problem da budu slobodne i potpuno prihvataju svoj status uzimajući sva zadovoljstva koja im on donosi. Ljudi su danas mnogo manje skloni osuđivanju, a izlasci na sastanke i uživanje više nisu rezervisani samo za muškarce. Dokle god ste srećni i osećate se lepo, ne trebate se brinuti”, kaže Malpas.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.