Prosize kapsule

LG najavio svoju linij računara za 2013.

Z360 Ultrabook

Z360 Ultrabook

LG je objavio liniju kompjutera koje će izložiti na sajmu CES u januaru. Svi su modeli zasnovani na Windows 8 operativnom sistemu, a koriste kompanijine IPS LCD ekrane. Dva su nova hibrida između prenosnika i tableta, jedan ultrabook i jedno all-in-one računar.

Model H160 Tab-Book ima ekran sa dijagonalom od 11,6 inča, klizni dizajn koji ispod ekrana skriva tastaturu. Uređaj karakteriše, za ovaj tip računara, prilično tanak dizajn od 16 mm, dok je težina nešto viša od jednog kilograma. Nije poznato koji procesor će biti ugrađen, trajanje baterije deklarisano je na 12,5 sati, a od priključaka su prisutni HDMI, USB i ulaz za microSD memorijske kartice. Napredniji model oznake Z160 će se isporučivati uz procesor Core i5, uz težinu i dimenzije jednake kao personalni model.

Z360 Ultrabook meri debljinu od 13,6 mm, a teži 1,15 kg. Isporučivaće se sa Intelovim procesorom Core i5, a vreme podizanja OS-a deklarisano je na osam sekundi. Rezolucija ekrana iznosi 1.920 x 1.080 piksela, a računar će se isporučivati sa SATA-III SSD-om, stoji u kompanijinoj objavi.

Konačno, najavljeni all-in-one oznake V325 imaće ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 23 inča. Takođe će se isporučivati sa procesorom Core i5, a imaće Nvidijinu grafiku GeForce GT640M, kao i integrisani TV tuner sa funkcionalnošću slika u slici.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.