Prosize kapsule

Kanibal u Njujorku planirao da pojede 100 žena

kanibalNjujorški policajac Žilberto Veil koji je osumnjičen da je planirao da pojede 100 žena za tri nedelje bi trebalo da se nađe pred sudom gde će pokušati da objasni značenje poruka koje je razmenio sa saradnicima, a za koje će njegovi advokati pokušati da dokažu da su samo deo igre i seksualnih maštarija.

Žilberto Veil je planirao da sa svojim saradnicima ubije, a zatim skuva i pojede stotinak žena. Vejl koji je osumnjičen za planiranje ubistva i silovanje žena trebalo bi da objasni značenje hiljade poruka koje je razmenio sa “saradnicima” a koje su u novembru pronađene u njegovom kompjuteru.

Na spisku su i neke žene koje lično poznaje kao i dve koje su prijavile policiji da ih je pratio.

Slučaj je zgrozio SAD, a naročito Njujork. Kako piše “Njujork Post”, Vejl je preko svojih advokata zatražio podatke o dvadesetorici ljudi s kojima se dopisivao kako bi zajedno isplanirali svoju odbranu.

Nezvanično se saznaje da će njegovi advokati pokušati da dokažu da su jezive poruke samo deo igre i razmene seksualnih maštarija koje Vejl nije nameravao zaista i da ostvari.

Među pronađenim dokumentima su i neki s naslovom ‘Kako oteti i skuvati žrtvu – detaljan plan’ kao i saveti prema kojima bi noge žrtve trebalo da budu savijene prilikom stavljanja u pećnicu.

Izvor: 24sata.hr

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar