Prosize kapsule

Asus MeMO Pad

Asus MeMO Pad ne podržava povezivanje na različite dockove i tastature kao neki drugi kompanijini tableti, a dostupan će biti u tri boje kućišta

Asus MeMO Pad ne podržava povezivanje na različite dockove i tastature kao neki drugi kompanijini tableti, a dostupan će biti u tri boje kućišta

Asus je predstavio MeMO Pad, 7-inčni Android tablet osnovnih mogućnosti i niske cene, namenjen manje zahtevnim korisnicima. Tablet je zasnovan na VIA-inom procesoru WM8950 takta 1 GHz i sa grafičkim podsistemom Mali-400, ima gigabajt RAM-a, kao i 8 ili 16 GB interne flash memorije proširive microSD karticama do 32 GB.

Od mrežne povezivosti tu je samo Wi-Fi (802.11 b/g/n), a uređaj još ima i megapikselnu prednju kameru sa back-illuminated senzorom, sposobnu snimati video u 720p i 30 sličica u sekundi, što bi trebalo biti dovoljno za obavljanje videopoziva. Ugrađeni 7-inčni ekran rezolucije 1.024 x 600 tačaka (170 ppi) podržava multitouch sa 10 prstiju, a ima i ugao gledanja od 140 stepeni.

Asus navodi i tehnologije SonicMaster i MaxxAudio za kvalitetniji zvuk (3,2-milimetarski konektori za slušalice i mikrofon plus ugrađeni mikrofon)  i ugrađenu bateriju kapaciteta 4.270 mAh, za do 7 sati korišćenja. MeMO Pad standardno dolazi sa Androidom 4.1 Jelly Bean i podrškom za Google Play trgovinu, a uz nekoliko predinstaliranih vlastitih aplikacija Asus uz uređaje besplatno daje i 5 GB prostora za Asus WebStorage cloud uslugu.

Tablet će se u prodaji naći tokom ovog meseca po pristupačnoj preporučenoj ceni od 150 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.