Prosize kapsule

Dokazano: Seks je omiljena aktivnost kod ljudi!

seksPsiholozi sa novozelandskog Univerziteta Kanteburi sproveli su zanimljivo istraživanje na osnovu kojeg su želeli da otkriju koliko je ljudima zaista bitan seks u odnosu na druge stvari u njihovu životu.

Rezultati su ‘’iznenadili’’ sve. Na osnovu rezultata ovog istraživanja seks je ljudima draža aktivnost od, na primer, zabave sa alkoholom, pa čak i od druženja sa sopstvenom decom!

Naučnici su pratili dnevne događaje u životima ispitanika, a svaki ispitanik morao je da oceni koliko ga koja aktivnost zadovoljava i ispunjava. Svoje izveštaje ispitanici su slali SMS-om.

Ispitanici su ocenjivali 30 aktivnosti – od brige za decom do video igrica, a činili su to na osnovi niza kriterijuma u kojima je glavni zadatak bio odrediti stepen zadovoljstva zbog određene aktivnosti.

Nakon sakupljenih rezultata, pokazalo se da je ispitanicima najdraža aktivnost upravo seks. Nakon toga slede dobre zabave koje uključuju alkohol, pa kvalitetno provedeno vreme sa decom…

Kako tvrde stručnjaci, ne treba prigovarati na rezultate jer deca nisu na lestvici prioriteta. Okviri ocenjivanja bili su drugačiji, a naravno da su svim ljudima deca najvažnija.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Dokazano: Seks je omiljena aktivnost kod ljudi!

Ostavite komentar