Prosize kapsule

Iz ArcadesRF nam stiže gejmerska mašina (VIDEO)

Za nostalgičare tu je i ulaz za žetone, kao i na 'pravim' arkadnim mašinama iz prošlosti

Za nostalgičare tu je i ulaz za žetone, kao i na ‘pravim’ arkadnim mašinama iz prošlosti

Jack Thompson iz kompanije ArcadesRFun napravio je još jednu verziju gejmerskog sistema za najzagriženije igrače. Sistem ima fizički oblik klasičnih arkadnih mašina i nešto je manja verzija prošlogodišnjeg izdanja, koje je po narudžbini rađeno za IGN-ovog voditelja Jacea Halla.

Punog naziva Jace Hall Signature Series 4 Player 55“ LED Ultimate Video Arcade Game MAME, sistem u navedenom arkadnom kućištu ima 55-inčni Samsungov Smart TV LCD ekran, povrh kojeg se nalazi LG-jev 37-inčni ekran za prikaz naziva trenutno pokrenute igre. Za što izvorniji ugođaj u kućište je ugrađena i sva sila različitih kontrolora, kao i konzole PlayStation 3, Xbox 360 sa Kinectom i Nintendo Wii.

Za PC igre zadužena je Alienware Aurora R4 konfiguracija sa 6-jezgrenim Intelovim Core i7 procesorom overclockiranim na 4,1 GHz, 16 GB RAM-a, dva 2-terabajtna diska i Radeonom HD 7950. Tu su još i Corsairov zvučni sistem snage 232 W, i ugrađeni Blu-ray player. Arkadna konzola ima i prilagođeni korisnički interfejs za brzu navigaciju, a dolazi sa 50.000 različitih igara za sve navedene platforme.

Sistem je zainteresovanim dostupan na eBayu po ceni od 20.000 dolara, ali ArcadesRFun u ponudi ima još nekoliko arkadnih mašina i flipera, koji se takođe, za odgovarajuću cenu, mogu naručiti kod njih.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar