Prosize kapsule

Šta žene žele: Muškarac za 21. vek

misicaviPriča o tome šta žene zaista žele je stara koliko i svet. Kada smo imale odeću, htele smo cipele. Kada smo upoznale telefone, htele smo računare. Rasle smo a sa nama i naše zelje, ciljevi, prohtevi što nije uvek svima bilo dobro.

Od muškaraca smo počele da tražimo više i bolje, postavljajući pred njih izazove i gomilu pitanja.Tako je počelo i sa menjanjem svesti o tome šta nam je potrebno: od muškaraca koji znaju da lože vatru i da love zahtevalo se i da znaju da ulovljeno spreme, ali da posle toga budu raspoloženi, odmorni, spremni da udovolje ženi.

Apetiti su rasli, pitanja i izazovi su se nizali, malo je postalo malo više, pa više pa mnogo. Došlo je do toga da je svaki novi vek donosio sve veće probleme u razumevanju žena i njihove percepcije odgovarajućeg muškarca.

Tako je, mic po mic, došao i 21.vek. Vek u kojem se stalno nešto vrtoglavo menja a moraš biti deo svega da ne ispao iz koloseka. Počeo je da se traži lep, poželjan, pametan, sposoban, duhovit, hrabar, muškarac spreman da učini da se svaka žena pored njega oseća sigurno i da je tretirana kao prava dama. I naravno, da se ovi muškarci međusobno ne poznaju. Ipak, da savršen muškarac ne postoji odavno je svima jasno. Kao i to da od lošeg momka možete napraviti dobrog ali će on pre ili kasnije svakako pokazati pravo lice.

savrseni 01 Tako je došlo do toga da se ne traži savršen već dovoljno dobar. Onaj koji ne kuje sebe u zvezde i dalje vam ljubav na kašikicu ali traži zauzvrat svu vašu, muškarac koji je jak i vredan ali i kome žena može da se obrati i kad joj treba savet ali i običan zagrljaj. Da taj muškarac ne zapostavlja sebe i svoje telo, bude dobar prijatelj svojim prijateljima ali pre svega dobar sebi. Dovoljno dobar muškarac nikako ne sme da vara, laže i da mulja. Ne diže ruku na ženu, ne leči svoje komplekse na njoj.

Vremena su teška i svima je potrebna pomoć. Nisu samo žene te koje vape za lepom reči, zagrljajem i sigurnošću. To rade i muškarci i to nije nikakva sramota, ništa čudno i loše. Dozvolite da i vama pomognu žene , da zajedno podelite neki problem i muku. Ne zatvarajte se  u sebe jer se tako vraćate samo vekove unazad. Ovo je vek komunikacije i borbe od otuđenosti.

Ipak, ono što je zajedničko svim muškarcima iz svih vekova , tj ono što su žene uvek želele od njih jeste ljubav i poštovanje. Lep, poželjan muškarac koji sve uskraćuje svojoj ženi nije pravi i nije za 21. Vek. Nijedna lepota ne može ulepšati prljavu dušu i loše vaspitanje. Muškarac koji zapostavlja ženu sa stalnim izgovorima odavno se zove lažov a ne neko sa problemima. O problemima se otvoreno priča i ne bacaju se pod tepih u nadi da će se naći razumevanja za stalno skrivanje i bežanje.

AnthonyIpak, i žene su same shvatile da su svi muškarci različiti i da ne može svaki imati sve. Jedan je lep i poželjan, drugi duhovit i siguran, treći pametan i vredan. Ipak, u svakom u koga su se zaljubile našle su nešto dobro, dovoljno dobro da se zaborave mane. I to je održalo srećne krajeve.

Pored mene je jednom prilikomu jednoj kafani seo visok, plav muškarac koji se nije veselio i nervozno je stiskao telefon. Pogledala sam ga i desetak  sekundi mi je bilo dovoljno da znam da on nije moj tip muškarca. Posle nekog vremena ušla je jedna zanosna crnka i poljubila ga. On je u tom momentu njen muškarac iz snova, bar te noći i u toj kafani. Nije moj, njen je. Tako si i ti nečiji muškarac za 21. vek.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Šta žene žele: Muškarac za 21. vek

Ostavite komentar