Prosize kapsule

Microsoft službeno predstavio Office 2013 (VIDEO)

Office 2013Nakon što je bila dostupna u beta izdanju od prošlog leta, nova verzija Microsoftovog paketa ‘’kancelarijskih’’ aplikacija i službeno je izdata.

Najvažnije novosti vezane su za korisnički interfejs koji se može prilagoditi izgledu Windows 8 operativnom sistemu, podršci za upravljanje dodirom, kao i nove mogućnosti korišćenja “u oblaku”. Naravno, tu je i mnoštvo drugih poboljšanja aplikacija koje su uključene u različite pakete.

Cene (u SAD-u) se kreću od 139 dolara za Office Home and Student 2013, ali ta verzija ne uključuje i nadogradnje. Zato u Microsoftu promovišu model uz pretplatu od 99 dolara godišnje koja uključuje i sve nadogradnje koje će biti dostupne dok traje pretplata.

Izdat je i Office 365 Home Premium koji (u SAD-u) uz pretplatu od 99 dolara nudi mogućnost korišćenja na do pet uređaja (uključujući i tablete).

Microsoft je takođe najavio Microsoft Office Home and Business “povezan s’ oblakom” koji će se moći koristiti tek od 27. februara. Cena je 219 dolara za jednokratnu kupovinu, odnosno 150 dolara godišnje za model vezan uz pretplatu.

Zajedno sa novim Officeom Microsoft je unapredio izgled i mogućnosti svojih internet stranica Office.com.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.