Prosize kapsule

Internet prevara: Umesto naručenog kompjutera dobio bukovu cepanicu!

cepanicaNenad Petrović iz Kaluđerice naručio je kompjuter preko sajta KupujemProdajem od izvesnog prodavca iz Bačke Topole. Kada je kurir PostExpressa doneo pošiljku, Petrovića je čekalo iznenađenje – u kutiji je umesto netbooka Acer aspire one d257 bila bukova cepanica!

Petrović je platio 120 evra za kompjuter izvesnom Saši Kostiću. Nakon što je dao novac kuriru, otpakovao je kutiju i imao šta da vidi – u kutiji je bilo drvo.

Petroviću nisu pomogli ni u policiji ni na sajtu KupujemProdajem.

©Muskimagazin.com

 

Slični tekstovi

2 komentara na “Internet prevara: Umesto naručenog kompjutera dobio bukovu cepanicu!

  1. Ne znam ko je veci balvan,on ili ovo sto mu je poslao!
    OFce su za sisanje,ako me razumete

  2. Svi koji ste pomislili da je “oFca za sisanje” ispao čovek koji je kupio “netbuk” ne sagledavate stvari potpuno. SVAKOG dana se samo u Sbiji putem interenta prodaju milioni predmeta, da ne pričamo o svetu, normalno je da u nekom % ima POKUŠAJA prevare. Sa druge strane, postoji mnogo načina kako će prevaren čovek nadoknaditi štetu, jer pojavljivanje bilo koje vrste na interentu, ma koliko se to nekom činilo, ne prolazi bez traga. Ja bih pre rekao da je “oFca” čovek koji se odlučio za prevaru i puna podrška oštećenom u ispravljanje greške. Na jedan od mnogobrojnih načina, a ja predlažem isključivo zakonske.