Prosize kapsule

Stiže nova verzija 3Dmark-a

Prilikom izvođenja testova 3DMark sada beleži i temperature CPU-a i GPU-a

Prilikom izvođenja testova 3DMark sada beleži i temperature CPU-a i GPU-a

Futuremark je napokon objavio datum izdavanja benchmark alata 3DMark. Verzija aplikacije za PC računare i operativni sistem Windows službeno će biti dostupna od 4. februara, dok će se verzije za iOS, Android i Windows RT pojaviti nešto kasnije.

Futuremark nas uverava da kasnije u ovom slučaju znači za nekoliko nedelja, a ne nekoliko meseci. Objavljeno je i nekoliko novih fotografija 3DMarka koje otkrivaju detaljan prikaz hardverske konfiguracije i rezultata izvršenih testova. Rezultati se prikazuju kombinacijom samih testova i informacija sa online repozitorija (radi upoređivanja), a program sada napokon pored broja sličica u sekundi i ostalih podataka beleži i temperature procesora i GPU-a u svakom trenutku, što će zasigurno dobro doći overclockerima za detaljniju analizu opterećenja sistema.

Tu je i interaktivni graf performansi koji prikazuje još detaljnije informacije o računaru, ugrađenom hardveru, postignutim rezultatima i temperaturama, čija interaktivnost i mogućnost zumiranja željenih delova grafa omogućuje detaljno proučavanje ponašanja sistema u određenom vremenu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar