Prosize kapsule

Lykan Hypersport: Skupa igračka koja se dobro prodaje

lykan-hypersport-01Kompanija W Motors primila je do sada više od 100 narudžbina za njihov superautomobil Lykan Hypersport uprkos ceni od 3,4 miliona dolara (oko 2,5 miliona evra).

Sudeći prema početnom interesovanju kupaca, koje daleko prevazilazi projektovanu proizvodnju od svega sedam primeraka, model Lykan Hypersport biće pravi prodajni hit.

lykan 02Predsednik i izvršni direktor kompanije W Motors, Ralph Debbas, izjavio je da će prednost kod isporuke prvih nekoliko automobila imati kupci sa Bliskog Istoka, iako su do sada porudžbine stigle i iz Rusije, Kine, SAD. On je potvrdio da će definitivno biti napravljeno više od planiranih sedam automobila.
lykan 03Model Lykan Hypersport počeće najpre da se izrađuje u Torinu. W Motors planira da proizvodnju kasnije premesti u Dubai, Abu Dabi ili Dohu. lykan 04Bliskoistočni superautomobil, koji je privukao veliku pažnju bogatih kupaca širom sveta, predstavljen je krajem januara 2013. na salonu automobila u Kataru. Opremljen je motorom sa 750 ks i 1.000 N, od 0 do 100 km/h stiže za 2,8 sekundi, a njegova maksimalna brzina iznosi 395 km/h.

©Muskimagazin.com

Comments are closed.