Prosize kapsule

Kako upravljati seks kombinacijom?

prazan krevetOk, do sada ste i sami shvatili da su se žene mnogo promenile. Kako, kada i zašto niko ne zna ali činjenice ne možemo zanemariti: poželele smo da u nekim stvarima uživamo kao i muškarci, bez obaveze.

To je dovelo do toga da sve više žena ulazi u neobavezan seks, seks za jednu noć ali se često upuštaju u seks kombinacije što sa nepoznatim muškarcima, što sa drugovima.

Pod pojmom seks kombinacije se misli na seks sa jednim partnerom koji traje neko najčešće vrlo određeno vreme. Iako ovo deluje kao sasvim opuštena stvar, mnogo toga ume da  izmakne kontroli zato o tome treba malo ranije razmišljati.

Iako se veruje da je muškarac taj koji nikada ne meša seks kombinaciju sa vezom i ljubavlju, i žene o ovoj temi znaju mnogo šta.

Fakultet, posao, stres, drugarice, izlasci, porodica, sve ovo ženama ne ostavlja puno vremena za ljubav pa većina njih ima u imeniku broj koji može da pozove kada bi dobro da se zabavi.

Možda neko taj broj ima jer ne želi da se veže, neko jer ne može da nađe partnera, neko jer ga vara a neko jer se nada da će od kreveta stići do nečijeg srca. Potrebe i razlozi su različiti ali svi se završavaju sa zadovoljstvom.par u krevetu 564

Ja imam običaj da kažem da žene često trpe loš posao, visoke potpetice, svu tu hranu koju  ne smeju da pojedu i prema tome nema ni jednog razloga da trpe i loš seks. Nekada loš seks dolazi u pakovanju sa dobrim muškarcem, za koga se kasnije vežemo pa i nemamo srca da mu kažemo šta mislimo. Ovo u kombinaciji ne dolazi u obzir. Seks kombinacija mora biti dobra jer sadrži ključnu reč: seks.

Seks sa zaštitom naravno, ali i seks koji ste možda oduvek priželjkivali.

Seks posle napornog dana, svađe sa nekim, seks iz dosade, iz potrebe, seks posle lepih vesti, seks kad vi hoćete. To je sve lepota seks kombinacije.

Ako taj seks valja i onoj drugoj polovini, u redu je da se često praktikuje ali ako često postane prečesto, a posle seksa padne i neki iskren razgovor, večera, pa onda i buđenje kod te osobe onda su se stvari malo ispremeštale. Ovo ne znači da seks kombinacija nije samo to, već da je vreme za jedan otvoren razgovor. Ako i posle njega utvrdite da takve stvari neće ništa promeniti, mi vam verujemo i samo nastavite.prazan krevet 02

Neki parovi će se možda viđati jednom nedeljno, neki jednom mesečno a nekima će se možda i osladiti pa će to raditi češće. Neko se neće poljubiti na rastanku, a neko će ostaviti i svoju majicu da ima da presvuče sledeći put. Kao što sam napisala, sve je u redu dokle vas čini zadovljnim i dok se ne pomeša sa nekim drugim stvarima koje možda ona druga strana i ne želi.

Problem u kombinacijama je taj što nema dovoljno razgovora i postavljanja određenih smernica koje će pomoći da se uživa bez brige. Zato je sasvim u redu da i vi i vaš partner dogovorite neke stvari kojih bi trebalo i da se držite. Ako vam smeta što se osoba sa kojom se družite ne javlja češće ili onda samo kada je njoj do seksa, to svakako treba da kažete. Nijedan odnos u kojoj se udvoljava samo jednoj strani nikome nije dobro doneo.

Dakle, budite iskreni. Iskreni i zadovoljeni.par u krevetu 789

Ovakva druženja nisu nešto čega se treba stideti, i donose trenutno zadovoljstvo. Niko ne očekuje da osoba sa kojom spavate dođe da vam menja sijalicu, pere veš, sluša o vašim problemima i upoznaje vaše prijatelje. To što vi radite iza zatvorenih vrata je vaša stvar i traje dokle je oboma lepo.

Čak i kada jednom dođe kraj, slobodno to kažite.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako upravljati seks kombinacijom?

  1. Sretne zrele žene: Almira Osmanović, Jadranka Boban i Nada Rocco; Foto: MAteja VrčkovićAmerička ginekologinja dr. Christiane Northrup, autorica bestsellera “Žensko tijelo, ženska mudrost”, “Mudrost menopauze” i “Mudrost majčinstva”, u svojoj novoj knjizi “Tajni užici zrelosti”, koju je u Hrvatskoj, kao i sve prethodne, objavila Planetopija, daje savjete ženama kako da u zrelim godinama ostvare maksimum svojih sposobnosti i iskuse zadovoljstva o kojima prije nisu mogle ni sanjati. Razdoblje perimenopauze i menopauze smatra vremenom preporoda u životu žene jer se tada napokon može i treba posvetiti sebi, početi ispunjavati svoje istinske želje i potrebe te se baviti stvarima koje voli, a koje je ranije zbog obiteljskih i poslovnih obveza često zanemarivala. Christiane Northrup ističe kako je doba perimenopauze krajnje vrijeme da žena počne brinuti o svom zdravlju – hraniti se zdravo i vježbati između ostalog – jer tijelo više ne može podnositi nemar kao u 20-im i 30-im godinama njezina života.

Ostavite komentar