Prosize kapsule

Motorola X stiže u maju?

Motorola X Phone bi dizajnerski i odabirom materijala trebao biti sličan dosadašnjim kompanijinim smartfonima, a uz sposoban hardver ovo će biti i prvi uređaj sa Androidom Key Lime Pie

Motorola X Phone bi dizajnerski i odabirom materijala trebalo da bude slična dosadašnjim smartfonima ove kompanije, a uz sposoban hardver ovo će biti i prvi uređaj sa Androidom Key Lime Pie

Google bi sredinom maja, na konferenciji Google I/O, trebalo da predstavi Android 5.0 Key Lime Pie. Istovremeno se očekuje i predstavljanje smartfona Motorola X Phone, o kom glasine kruže već neko vreme.

Prema poslednjim informacijama, Google već testira prototipove telefona čije bi specifikacije trebale biti u rangu top-modela drugih proizvođača. Motorola X Phone navodno ima čvrsto i izdržljivo kućište od kevlara, po uzoru na dosadašnju Motorolinu liniju Droid Razr, a neki izvori navode i vodootpornost poput Sonyjevog modela Xperia Z.

Uređaj će imati i 4,8-inčni ekran pune HD rezolucije, izdržljiviju bateriju (preko 3.000 mAh), kvalitetnu kameru zasnovanu na Sonyjevom Exmor senzoru, kao i dosta prostora za pohranu podataka – u planu je navodno model sa 128 GB interne memorije i microSD ulazom za memorijske kartice. Procesor će imati danas već standardnih četiri jezgra, dok bi operativni sistem trebao očekivano biti Android 5.0 Key Lime Pie.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.