Prosize kapsule

Pet sigurnih predloga za Dan zaljubljenih

sveti valentinIako se mnogi od nas mršte na samu pomisao nekakvog obeležavanja Dana zaljubljenih (ili još gore, 8.marta), godinama se svuda oko nas stvara atmosfera koja nas tih dana samo na to i podseća.

Ako smo single onda priželjkujemo da se u najskorije vreme taj status promeni, a ukoliko smo u vezi onda priželjkujemo da se druga polovina seti tog datuma i predloži nešto romantično. Kako god doživljavali taj 14. februar, pažnja uvek prija i mislimo da je niko ne odbija.

Sve u svemu, evo nekoliko predloga za Dan zaljubljenih – kako ga provesti ili šta pokloniti devojci. Postoje razne varijante koje su u ponudi, pa ukoliko se odlučiš da lepšu polovinu izvedeš uveče treba izabrati ono što vama najviše prija i što misliš da bi se njoj zaista svidelo.

Pozorište / bioskop

Nije neophodno večernji izlazak uvek svesti na romantičnu večeru ili izlazak u klub. Za Dan zaljubljenih mnoga pozorišta i bioskopi organizuju romantične predstave / projekcije, pa često tog dana i postoji nekakav popust (na primer, dve karte po ceni jedne). Zato ako tvoja devojka i ti volite pozorište ili bioskop a nemate priliku često da idete, bilo bi dobro da par dana pre 14. februara pogledaš repertoare i rezervišeš karte na vreme.

mapeti u bioskopu

Restoran

Međutim, ako si se odlučio za romantičnu večeru u restoranu takođe bi bilo dobro da ranije pogledaš ponudu, odabereš restoran i napraviš rezervaciju jer je očekivano sve što valja zauzeto tog dana. Ne moraš se opterećivati da izbor bude neki skup i poznat restoran, jer ako ste vas dvoje zaljubljeni onda će svakako prijati i neko udobno mestašce sa lepom hranom i intimnom atmosferom.Man Hugging Woman at Bar

Klub

Naravno da Dan zaljubljenih ne može da prođe i bez ovoga. Mnogi klubovi i kafići takođe organizuju žurke, koktel večeri i slično za ovaj dan. Ali pošto je vrlo verovatno da će popularni klubovi biti puni i tu je potrebno na vreme rezervisati sto, jer ako izvodiš devojku bilo bi dobro da imate svoja mesta i da vas niko ne gura i ne gazi. Ovo je gest koji ne košta mnogo, a devojkama dosta znači.klub

Cveće

Po celom gradu i na svim javnim mestima će iza svakog ćoška izletati prodavci cveća – to ti je jasno! Jedna ofucana crvena ruža, u prilično socijalnom celofanu tog dana košta mnogo više od lepog i pristojnog buketa redovnim danima. Da ne bi upadao u tu klopku, takođe je dobro da se obezbediš par dana ranije. Postoje devojke koje vole cveće i one koje ga manje vole. Ako se ipak odlučiš za cveće, takođe ti je jasno da buket (sečenog) cveća verovatno neće biti najsvežiji a da će mnogo koštati (sve isto važi i za 8.mart). orchids wallpaper

Međutim, postoji jedna vrsta cveća koju gotovo sve devojke vole, a to su orhideje (u saksiji). Istina je da spadaju u skuplje cveće, međutim mogu se naći i po povoljnim cenama, jer postoje i različite vrste i veličine. To je izuzetno nežno, otmeno i romantično cveće koje većinu devojaka ostavlja bez daha. A dovoljno je lepo i skupoceno da zameni svaku krpicu, šminku ili sličan poklon. Veruj, sa orhidejama nema greške!

Čokolade

Opšte poznata stvar je da su devojke slabe na čokoladu. Naravno, postoji deo njih koje ne vole slatko uopšte, ali taj procenat je sasvim sigurno zanemarljiv. Ono što je kliše za Dan zaljubljenih jesu čokolade ili bombonjere u obliku srca. Jeste da je to dan koji simbolizuje zaljubljenost i ljubav, ali i čokolade u obliku srca na sve to deluju malo nemaštovito. Obično se desi na one najlepše čokolade i slatkiši nisu pakovani u srcastoj kutiji, i upravo od njih ti predlažemo: Bajadere, Ferrero Rocher, Raffaello, Seashells, Mozart, itd.cokolada

Ovo su neki od predloga koji su standardni za svaki Dan zaljubljenih. Ukoliko ti imaš bolju ideju za provedeno veče ili za poklon, nemoj oklevati i uradi ono što si naumio jer ti svoju devojku ipak najbolje poznaješ. Bitno je da ste zaljubljeni i da i taj dan provedete onako kako ćete se vi svečano i lepo osećati.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.