Prosize kapsule

Policajac zatvorio autoput da bi pomogao psu

policajacPolicajac Kajl Džouns iz La Porta u Teksasu postao je lokalni heroj kada je zatvorio autoput po kišnom danu kako bi pomogao izgubljenom psu, objavio je “Yahoo News”.

Kudžo, pacovski terijer sa povređenim kukom, odlutao je daleko od kuće, a njegovi vlasnici su ga tražili sve dok nije počela da pada kiša.

“Proveli smo celo jutro, tražeći ga, a onda je počela da pada kiša. On mrzi vodu”, rekao je Džeremi Zapalak, Kudžov vlasnik.

On nije znao da je Kudžo otišao čak na autoput gde se provlačio između automobila. Srećom, primetio ga je policajac Džouns i blokirao saobraćaj na celom autoputu.

“Kada sam ga video tako malog, odmah sam upalio rotaciona svetla i zatvorio sve trake”, rekao je policajac.

On je zatim izašao iz automobila, sagnuo se i počeo da doziva psa.

“Pogledao me je i kao da samo što nije rekao kako mu je drago što me vidi. Dopustio mi je da ga podignem i smestim na zadnje sedište kola”, rekao je Džouns, koji nije bio svestan da ga je neko fotografisao baš u trenutku spasavanja psa.

Džouns je predao psa lokalnoj organizaciji za brigu o životinjama. Pošto je Kudžo imao ogrlicu sa podacima, organizacija je brzo našla njegove vlasnike i odvela ga kući istog dana.

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar