Prosize kapsule

Postavite pitanja Dajnamu, najpopularnijem mađioničaru današnjice

Dajnamo 01Ako ste ikada gledali serijal “Dajnamo” na Doscovery kanalu, znate da je reč o jednom od najfascinantnijih mađioničara današnjice. Ako niste, a volite magiju, vreme je da se upoznate sa “Dajnamom”.

On se zove Stiven Frejn. Rođen je 1982. godine u Bredfordu (UK), a prve trikove naučio je kao klinac od svog dede. Danas uz svoje trikove voli da kombinuje i muziku, najčešće dance i hip-hop.

Nastupao je u brojnim emisijama, ali i na događajima poput dodele MTV nagrada. Pojavljivao se u reklamama Nokije i Adidasa i deluje kao da je uspeo da na sjajan način mađioničarsku veštinu “progura” na teren moderne pop kulture. Dajnamo 02

Na Emirates stadionu u Londonu priredio je tačku u kojoj je izveo da komičar Matt Lucas levitira iznad tla. Na BBC-ju je na oči Robija Vilijemsa lutrijske tikete pretvorio u novac.

Jedan od najvećih njegovih uzora je legendarni Dejvid Koperfild.

M@N! magazin će, u saradnji sa Discovery kanalom, biti u prilici da objavi intervju sa ovim fantastičnim mađioničarem, a od vas očekujemo da nam pošaljete pitanja koje biste voleli da mu postavimo.

Budite fini i kulturni i pitanja nam šaljite do 26. februara (uključujući i taj dan) na mejl office@muskimagazin.com, u inbox na našoj FB stranici ili u komentaru na ovaj tekst.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Postavite pitanja Dajnamu, najpopularnijem mađioničaru današnjice