Prosize kapsule

Samsung WiFi Galaxy Camera

Galaxy CameraIz Samsunga je stiglo saopštenje o novoj verziji njihovog pametnog fotaparata Galaxy Camera, baziranog na Androidu 4.1. Ovaj je uređaj po svemu identičan običnom Galaxyju Camera, samo što nema mogućnost povezivanja putem 3G/4G mreže, dakle fotografije se mogu deliti samo ukoliko se korisnik nalazi u krugu bežične mreže kojoj ima pristup.

Galaxy Camer1Dakle, i dalje je tu 16,3-megapikselni BSI CMOS senzor veličine 1/2,3″, objektiv ima 21x optički zum i stabilizaciju slike, ekran je 4,8″-ni koji je osetljiv na dodir, ISO osetljivost kreće se od 100 do 3200, ima 8 GB interne flash memorije. Galaxy Camera (Wi-Fi) je sposobna snimati i Full HD video pri 30 sličica u sekundi u MP4 (H.264) formatu, a od sistema za određivanje pozicije podržani su GPS i GLONASS. Povezivost je sada ograničena na WiFi a/b/g/n, WiFi HT40, kao i na Bluetooth 4.0. Uređaj je mase 300 grama, a napaja se baterijom kapaciteta 1.650 mAh.

Galaxy Camera2Ključna stvar, koja je i celi smisao postojanja ove verzije, u saopštenu nije navedeno koliko će (samo) Wi-Fi verzija biti jeftinija od inicijalne pune verzije, koja može deliti slike putem mobilnog pristupa internetu preko 3G/4G mreže, a nije navedeno ni kad tačno stiže na tržište.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.