Prosize kapsule

Dr Olja savetuje: Aflatoksin u mleku za telo

feminizirani 02

Draga Olja,

pišem ti u dezinformacijama uzrokovanom očaju, sa nadom da ćeš mi dati pravi savet i omogućiti da nastavim da normalno praktikujem svoj život i higijenu. Naime, ovih dana se priča kako je i koliko štetno obično mleko, ali niko ne govori da li aflatoksina ima u mleku za telo. Ja mleko za telo koristim kako bi mi koža bila mekana i glatka jer moja devojka tako voli, a sada ne znam da li to može da mi naškodi. Molim te, pomoć!

Peđolino, Dorćol

Dragi Peđolino,

osim ako u preparate koje koristiš neko nije namerno izmuzao kravlje vime, nema brige! U mleku za telo se nalazi mnogo toga lošeg i otrovnog, ali sigurno nema aflatoksina. Mleka za telo sadrže mnogo različitih hemijskih supstanci, koje na duži rok i u većoj koncentraciji mogu da pobiju omanje kinesko selo, ali aflatoksina, kao prirodnog toksina kojeg luče gljive, u mleku za telo sigurno nema. Štaviše, kad bi neki aflatoksin i pokušao da uđe u tvoje mleko za telo, otrovi iz njega bi ga u frontalnoj sačekuši sjebali pre nego što bi čestito i ušao u bočicu.

Dakle, ne boj se. Od otrova ćeš umreti sigurno, ali ne od ovog. Pazi se i kreozana, bacaju ga zlotvori ovih dana okolo, pa nemoj da kradeš kučićima lebac ispred zgrade. Još ako hleb ima sumnjivu žutu boju nalik moči od piletine, obavezno zaobiđi. Sledeći otrov koji treba da izbegneš je bojni otrov, ali s obzirom da se na zahtev devojke mažeš mlekom za telo, verovatno nikada nisi imao nikakav dodir za vojskom, i niti ćeš. Ok, možda ćeš da gledaš neki dokumentarac na „Historiju“, ali od toga ti ništa neće biti, osim što će možda da te ozrači TV, ako koristiš neki „EI Niš“ aparat sa lampaškom tehnologijom.

Od drugih otrova pazi na aditive i zaslađivače koji se nalaze u hlebu, jogurtu, slatkišima, testeninama, alkoholu, pivu, sokovima, slanim grickalicama, mesu, smrznutom testu, smrznutom povrću, konzerviranoj ribi i mesu, suhomesnatim proizvodima, sirevima, kečapu, majonezu, kornišonima, senfu, ajvaru, kao i šamponima, kremama, deterdžentima, sredstvima za pranje posuđa, sapunima, tečnim sapunima,  gelovima za tuširanje…

Sve ostalo možeš da koristiš. Veliki pozdrav i puno zdravlja, Peđolino!

Tvoja i svačija,

dr Olja

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.