Prosize kapsule

Sony predstavio novi SLT fotoaparat

Sony a58Sony je izdao saopštenje o svom novom SLT fotoaparatu sa tehnologijom Translucent Mirror. Reč je o modelu a58 sa Exmor APS HD CMOS senzorom rezolucije 20 megapiksela.

Osetljivost se kreće u rasponu od ISO 100 do ISO 16.000 (odnosno ISO 25.600 uz Multi Frame NR), a brzina kontinuiranog okidanja iznosi pet fotografija u sekundi, odnosno osam fotografija u sekundi u Tele-zoom Continuous Advance Priority AE načinu snimanja. Sistem automatskog izoštravanja sa 15 pristupnih tačaka sada je obogaćen novim Lock-on automatskim izoštravanjem koji brže i preciznije prati objekat. Ugrađeno je OLED objektiv Tru-Finder sa 100-postotnom pokrivenošću snimljenog kadra, a pozadinski LCD ima dijagonalu od 2,7 inča, sliku prikazuje u 460.000 tačkica, i poseduje moguće zaokretanja.

Kao i drugi Sonyjevi modeli i ovaj fotoaparat ima ugrađenu stabilizaciju slike, ima HDMI priključak, kao i ulaz za SD, odnosno Memory Stick Duo memorijske kartice. Dimenzije iznose 129 x 96 x 78 mm, a težina fotoaparata je 492 grama. Trajanje baterije deklarisano je na 690 snimaka uz korišćenje Tru-Finder, odnosno na 700 snimki pri korišćenju pozadinskog LCD-a.

Fotoaparat će biti dostupan za kupovinu od aprila, stoji u kompanijinom saopštenju za medije.

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.