Prosize kapsule

Stiže nam kompatibilan 3DMark 11 za Windows 8

3DMark 11 sada stabilno radi i na Windows 8-ci

3DMark 11 sada stabilno radi i na Windows 8-ci

Futuremark je ovih dana objavio novu verziju 3DMark 11 paketa za testiranje performansi grafičkih kartica. 3DMark 11 u verziji 1.0.4 sada je u potpunosti kompatibilan sa Windows 8-com, dok sistem bodovanja nije menjan tako da su postignuti rezultati testova uporedivi sa prethodnom verzijom 1.0.3.

Među važnijim izmenama u ovoj verziji Futuremark ističe i prestanak provere fokusa tastature tokom izvođenja demoa ili ponavljajućeg benchmarka, pamćenje prethodne korisnički definisane rezolucije ekrana, pravilno detektovanje više grafičkih procesora u istom sistemu (multi-GPU konfiguracije) čak i u slučaju isključenja SystemInfoa, kao i sprečavanje odlaska Windowsa u Sleep prilikom izvođenja testova.

Nadogradnja donosi i generalno bolju kompatibilnost na različitim konfiguracijama i ispravak nekoliko uočenih bagova, poput onih sa HUD brojačem ili “curenja” memorije i tekstura, što je uticalo na stabilnost prilikom dugotrajnih uzastopnih testiranja u petlji. Novu verziju 3DMarka 11 moguće je preuzeti na ovim stranicama.

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar