Prosize kapsule

Dr Olja savetuje: Povrede prilikom navlačenja kondoma

bananaĆao, Olja, imam jedan veliki problem i malo me je blam, nadam se da nećeš objaviti ovo pismo. Pre nekoliko dana sam povredio penis pokušavajući da navučem kondom. Pokušao sam da ga razmotam na pogrešnu stranu i doživeo uganuće. Povreda je sanirana, a mene interesuje da li mogu da tužim proizvođača i uzmem neke pare?

Džoni, Mladenovac

Dragi Džoni,

tvoje iskustvo implicira dve stvari. Prvo, nisi baš pametan, je l’ da? A drugo, u kutiji kondoma uvek postoji uputstvo na kojem tačno piše kako se isti koriste, ali izgleda da je za neke potrebno da u pakovanje uključe i obavezno osiguranje od povreda na radu. Druga opcija bila bi da se uvede kasko osiguranje na penis, ali bi to, verujem, osiguravajuće kuće ojadilo više od svih poplava, zemljotresa, pljački i prevara zajedno, s obzirom na količinu gluposti vlasnika penisa u Srbiji.

Što se nadoknade štete tiče, možeš da je zaboraviš, jer nijedan sud neće presuditi u tvoju korist. Sa druge strane, postoje i neke druge opcije. Možeš, recimo, da se opašeš dinamitom, upadneš u sedište proizvođača kondoma i na taj način nametneš svoj zahtev. Ako te tom prilikom policija ne ucmeka, možda i uspeš nešto da naplatiš, mada sumnjamo. Ovde štetu ne uspeju da naplate ni radnici kojima poslodavac zakine 20 plata, ne znam zašto bi tebi neko nadoknadio štetu koju si sam skrivio.

Druga mogućnost je da se infiltriraš u fabriku, probušiš im ceo kontigent kondoma i na taj način sebi obezbediš kakvu-takvu satisfakciju.

Treća mogućnost, verujem tebi najteža, jeste da ubuduće čitaš uputstva za korišćenje kondoma i primenjuješ ih u praksi. Iskreno, ne smem ni da pomislim kako ti koristiš usisivač i hilti bušilicu.

P.S.

Ništa ne brini, neću obaviti tvoje pismo.

Tvoja i svačija,

dr Olja

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Dr Olja savetuje: Povrede prilikom navlačenja kondoma

  1. Iskreno, ne smem ni da pomislim kako ti koristiš usisivač i hilti bušilicu.Hahahahahahahahahaha,oplakao sam 😀

  2. kakve sve budalastinje pisete .. ustedite bar vase vreme na pametnije stvari, a ne na ovakve gluposti malo je reci…