Prosize kapsule

Idealni seks treba da traje do 23 minuta

par 385Parovi najmanje žele seks utorkom, a kako se nedelja približava kraju, tako i seksualna želja sve više raste, utvrdila je najnovija britanska studija.

Ljudi najviše vode ljubav petkom i subotom, a idealno vreme za vruće igrice je ono pre 23 sata. Seks, prema ispitanicima, ne bi trebalo da traje više od 23 minuta, a najbolja poza većini parova je ona u kojoj je žena gore.

Osim toga, za seks im je važan i ugođaj, pa tako 66 odsto žena i 88 odsto muškaraca voli da se seksa s upaljenim svetlom kako bi mogli da uživaju u pogledu na partnerovu telo i lice. Međutim, trećina pripadnica lepšeg pola više voli mrak jer se ne osećaju dobro u svojoj koži.

Oko seksa se više trude muškarci, pa tako prvi korak napravi njih 79 odsto u odnosu na 46 odsto žena. Oko polovine dama nikad nije odbilo svog partnera, a one koje to čine uglavnom to rade zbog umora.

Poljubac i maženje najlakši su put do seksa, a parovi se najčešće seksaju pre spavanja, tokom gledanja televizije, ali i nakon izlaska i dolaska s posla. Međutim, ako žele da malo rasplamsaju strasti, 19 odsto njih probaće seks u kolima, pod tušem ili u kuhinji.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.