Prosize kapsule

VULVA Original: Najoriginalniji parfem na svetu

vulva 00 FINALSvi oni kojima su dosadili uobičajeni parfemi, svakog dana dobiju neku novu alternativu. Danas možeš da platiš da smrdiš na slaninu, pivo, pa čak i blato. Nema veze što za mnogo manje para možeš da se usmrdiš istim prirodnim aromama.

Ti, kao jedan moderni mužjak koji drži do sebe, moraš imati bočicu odgovarajuće esencije.vulva 01 FINAL

Međutim, parfem o kojem ćemo sada govoriti ne znamo ni kako adekvatno da ti preporučimo, a da ne ispadne da te smatramo p****com. Jer, VULVA original je esencija, ni manje ni više, nego svima nam dragog ženskog polnog organa.

Za VULVU original kažu da nije parfem, već zarobljeni autentični miris namenjen zadovoljenju čula mirisa. Reč je o prirodnom vaginalnom mirisu nastalom prilikom pokreta i znojenja žene u intimnoj zoni, koji će se, kako kaže proizvođač (nemačka firma Vivaeros), zadržava bar nekoliko sati.

„Nakon što smo uradili test serije sa različitim vaginalnim aromama svih vrsta žena, odlučili smo se za miris koji je većina onih koji su ga testirali ocenila najerotičnijim. Najveći je izazov upakovati ga tako da ne preživi previše promena prilikom konzerviranja. Posle mnogo godina istraivanja i testiranja, najzad smo uspeli da ovladamo metodama čuvanja organskog vaginalnog mirisa“, kaže proizvođač.vulva 02 FINAL

Dragocena supstanca spakovana je u otmene staklene bočice, upakovane u ekskluzivno pakovanje. Zahvaljujući preciznom sistemu prskanja, moguće je dozirati najfinije količine mirisa.

„Posle vrlo kratkog vremena osetićete neodoljiv miris zavodljive vagine koji će intenzivirati vaše erotske fantazije“, poručuje Vivaeros.vulva 03 FINAL

Nemci ne bi bili Nemci kada ne bi imali perverzne ideje, ali je ova, čini nam se, dostojna čak i Japanaca. Proizvođač tvrdi da ovaj parfem mogu koristiti i muškarci i žene, a cena je sve smo ne popularna. Bočica „Vulve“ košta 24,90 evra, dok specijalno pakovanje koje uključuje dve bočice i majicu, košta 69,70 evra. Pakovanje od tri bočice košta 64,70 evra. Cena prava sitnica, za one koji su svesni svoje ženske strane i žele da je pokažu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.