Prosize kapsule

Crna Gora: Seks skandal u kabinetu bivšeg ministra (VIDEO)

ivanisevicDva video klipa erotske sadržine, čiji su akteri predsednik Senata Državne revizorske institucije Miroslav Ivanišević, koji je istovremeno i bivši ministar finansija, i za sada nepoznata žena, objavljena su na YouTubeu i izazvala pravi seks skandal u Crnoj Gori.

Snimci su napravljeni u Ivaniševićevom kabinetu.

Na jednom snimku se najpre vidi obučen Ivanišević i noge devojke. Potom je slika zamračena ali se čuje izuzetno vulgaran dijalog između njih dvoje.

Djevojka u jednom momentu kaže: “Debelo ću ti naplatiti ovaj seks”. Potom joj bivši ministar govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: “Ta kola si mi ti kupio”.

Na drugom snimku Ivanišević stoji u boksericama, trik majici i čarapama. Nakon toga oblači košulju i govori devojci: “Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebala da plaćaš”, prenose Vijesti.

Dok zakopčava košulju prilazi stolu i provjerava mobilni telefon. Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu: “Zamisli ti sad što bi ja mogla da uradim sa ovim”, što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.

Ivanišević je Vijestima rekao da je snimak u njegovom kabinetu nastao “van radnog vremena” i da ženska osoba koja je sa njim u kabinetu snimak koristi kako bi nastavila da ga ucenjuje.

On je sinoć negirao da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimku sa njim V. Đ. I, koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

Upitan da prokomentariše to što se na snimku vidi on u kabinetu u boksericama, trikmajici i čarapama, Ivanišević je rekao: “Ja nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio. Ne dešava se ništa u radnom vremenu i ne vidim da sam išta ugrozio, bilo koga sem sebe”, rekao je Ivanišević, ističući da se to desilo samo tada.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.