Prosize kapsule

Iz Lenova nam stiže novi ultrabook

Težina ThinkPada T431s iznosi 1,63 kg

Težina ThinkPada T431s iznosi 1,63 kg

Lenovo je najavio ultrabook ThinkPad T431s, najtanji prenosnik od svih proizvoda iz T linije. Prilikom dizajna proizvoda Lenovo je ostao veran prepoznatljivom izgledu dosadašnjih ThinkPada, ali pri dizajniranju i njegovim izmenama kompanija je potražila i mišljenje korisnika.

ThinkPad T431s sada ima chiclet tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, kao već poznati model X1 Carbon, kao i redizajnirani stakleni touchpad sa podrškom za multitouch. Prenosnik ima kućište izrađeno od magnezijuma i poklopac od ugljenih vlakana, debljinu od svega 20,6 mm i 14-inčni anti-glare ekran rezolucije 1.600 x 900 tačaka.

Kupcima će na izbor biti Intelovi Core i5 i i7 procesori (Ivy Bridge), do 12 GB DDR3 memorije i terabajt klasičnog diskovnog prostora ili 256-gigabajtni SSD, dok USB 3.0 konektori, čitač memorijskih kartica, W-Fi, Bluetooth 4.0 i DisplayPort i VGA konektori ulaze u standardnu opremu. Tu je i integrisana podrška za povezivanje na 3G i 4G mobilne mreže. Prenosnik će se u prodaji naći tokom sledećeg meseca, a cene kreću od 949 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar