Prosize kapsule

BlackBerry 10 mini Jam u Beogradu

BlackBerry 10 mini JamU Beogradu 6.aprila će se održati drugi po redu i jedan od najvećih BlackBerry 10 mini Jam na ovim prostorima. Konferencija za medije će biti u hotelu Zira, a to će biti jedinstvena prilika za upoznavanje sa razvojem mobilnih aplikacija za platformu BlackBerry 10. 

„Drago mi je što organiziramo BlackBerry 10 mini Jam u Beogradu. Pripremili smo odlična predavanja i pozvali najbolje moguće stručnjake, mobilne operatere i inovatore, koji će rado podeliti znanje i iskustvo sa programerima. Pored toga za „Jam Space“ smo osigurali i BlackBerry stručnjake, VIP goste, partnere i investitore kao i puno nagrada za developere“, izjavio je Branko Nikolić, menadžer developer grupe za područje Balkana.

Prostor u kojem se održava BlackBerry mini Jam može ugostiti maksimalno 500 učesnika. Registracija za događaj je besplatna i podrazumijeva besplatan ulaz na sva predavanja na konferenciji. Detaljne informacije o događaju, predavanjima, kao i gostima možete naći na internet stranici www.bbdevbalkan.com, a registracija se nalazi na adresi www.bbdevbalkan.com/bb10jam.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.