Prosize kapsule

Dobio na lutriji stotine miliona dolara, a ne plaća detetu alimentaciju

Pedro QuezadaPedro Kezada, koji je na američkoj lutriji osvojio premiju od blizu 340 miliona dolara, za izdržavanje deteta duguje preko 29.000 hiljada dolara.

Kezada koji ima 44 godine, osvojio je na Powerball lutriji jednu od najvećih premija u njenoj istoriji od 338 miliona dolara, a u četvrtak mu je nakon odbitka poreza na račun uplaćeno oko 152 miliona.

Ovaj Dominikanac je tiket kupio u istoj radnji u Pasaiku gde redovno kupuje tikete i pivo, a nakon dobitka je saopštio da će ostati “isti” kao i pre.

Nejasno je da li je Kezada mislio i na činjenicu da od 2009. godine nije plaćao izdržavanje za jedno od njegovih petoro dece, a dug koji se nagomilao tokom godina iznosi preko 29.000 dolara.

Kada je policija pokušala da ga pronađe na njegovoj adresi u utorak saznala je da on tu više ne živi a da je kuća oglašena na prodaju.

Portparol okružnog šerifa je izjavio da oni pokušavaju da pronađu Kezadu i da reše to pitanje i dok god se on ne pojavi postoji mogućnost eventualnog hapšenja kao i u svim sličnim slučajevima, jer je za njim raspisana poternica.

Najveći džek-pot u istoriji “Pauerbola” iznosio je 587,5 miliona dolara, a dobitni listići izvučeni su prošlog novembra u Arizoni i Misuriju pa su dobitnici morali da podele nagradu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar