Prosize kapsule

Dr Olja savetuje: Šta raditi kad je penis kriv?

krivi toranjDoktorka,imam problem…. Penis mi je kriv, naime, vrh odstupa celih 1,5 cm od osnove. Nijedna žena mi ne da da je kresnem dvaput….

Željko

Dragi Željko,

budi bez brige. I toranj u Pizi je kriv, pa opet svi žele da ga vide. Dok je toranj u Pizi kriv čak 5,5 odsto, tvoj penis je kriv samo 1,5 centimetara. Doduše, nisi mi rekao dužinu svog penisa, možda je tih 1,5 centimetara 50 odsto tvoje dužine, ali to nije, na kraju krajeva, toliko ni važno.

Ono što hoću da ti kažem je sledeće: kriv penis nije problem jer retko ko ima potpuno prav penis. Nekima je kriv na levu, nekome na desni stranu, nekome stremi ka visinama, a nekome čak i ka dubinama planete Zemlje, čak i kada to nije posledica delovanja gravitacije. Nekima je čak zarotiran oko ose, ali sve to nisu devijacije koje bi trebalo da naruše kvalitet seksualnog života ili eventualne masturbacije.

Ipak, nije zgoreg pomenuti da treba da paziš da, prilikom oralnog seksa, ne guraš previše da svojoj dragoj ne bi izbio plombu na sedmici, a kod drugih oblika seksa moj predlog je sledeći: Ako ti je penis kriv 1,5 centimetara i tvoje partnerke to, recimo, boli prilikom penetracije, ti budi pametan pa malo „zanesi“ kukove za dva-tri centimetara, taman da sve lepo „legne“ na svoje mesto. Fizika je čudo, dragi moj Željko, nije trebalo da bežiš sa tih časova u školi.

Tvoja i svačija,

dr Olja

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Dr Olja savetuje: Šta raditi kad je penis kriv?