Prosize kapsule

Origami kondomi zamenjuju klasične?

kondomi 01Kompanija Origami Condoms želi da, posle pola veka istih kondoma, promeni njihov izgled.

Kompanija želi da ponovo izmisli kondom i učini ga znatno poželjnijim crpeći inspiraciju za njegov dizajn iz japanske umetnosti savijanja papira – origamija.

Tajna ovih kondoma leži u njihovom dizajnu sličnom harmonici.

“Standardni kondom samo je nudio zaštitu, niko nije uživao u njegovom korišćenju. Pokušavamo da stvorimo kondom koji će pružati znatno bolji osećaj i koji će muškarci želeti da nose”, izjavio je vlasnik kompanije Deni Resnić.

kondomi 02Proizvođači kondoma pokušavali su da učine trenutni dizajn kondoma privlačnijim upotrebom različlitih tekstura i ukusa, ali tvorci novog kondoma tvrde da će on pružiti znatno više uživanja od bilo kog drugog kondoma zbog istaknutih rebara koja prate pokrete tela, a sam kondom napravljen je od silikona koji pruža znatno veću čvrstinu, a samim tim i bezbednost.

Resnić takođe tvrdi da je njihov dizajn privukao veliku pažnju kompanija koje proizvode kondome i da mnoge od njih žele da ga licenciraju.

Origami kondomi trenutno su podvrgnuti kliničkom testiranju i mogu se očekivati na tržištu tek od 2015. godine.

Prošlog meseca fondacija Melinde i Bila Gejtsa ponudila 100.000 dolara u okviru kapmanje za poboljšpanje globalnog zdravlja inovatorima da stvore bolji kondom.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.