Prosize kapsule

Veličina penisa ipak bitna

penis meterNovo istraživanje kanadskih stručnjaka je pokazalo da su žene 21. veka daleko sličnije svojim dalekim “rođakama” iz pećina nego što se prvobitno mislilo, jer veličina muškarčevog penisa i dalje igra ključnu odluku za određivanje njegove privlačnosti.

Ovi rezultati zasnovani su na eksperimentu u kome je učestvovalo 100 žena svih uzrasta i statusa. One su gledale 5.145 slika kompjuterski obrađenih muških oblika sa različitom kombinacijom visine, širine ramena i, naravno, dužine penisa.

Korišćene su veličine penisa od 5 do 13 centimetara (van erkecije) jer je to tipična veličina kod zapadnih judi.

Žene su ocenjivale privlačnost svakog muškarca. Iako su njihove ocene bile pod uticajem raznih fizičkih crta – visoki muškarci širokih ramena poželjniji su od kraćih sa širim strukom – veličina penisa je ipak bila preovlađujuća.

Ova otkrića proitvreče prethodnim istraživanjima koja su nagoveštavala da veličina muških genitalija ženama nije toliko važna.

Iako istraživači nisu uspeli da odrede savršenu veličinu penisa, ključna je bila proporcija. Drugim rečima, muškost ne mora da bude toliko velika da deluje neproporcionalno sa ostatkom tela.

Veličina penisa se može povećati!

“Veći penisi su smatrani relativno atraktivnijim ali taj proprocionalni rast (u veličini) počinje da opada (u privlačnosti) nakon određenog broja centimetara”, piše u izveštaju.

Kanadsko istraživanje usledilo je nakon nedavnog sličnog proučavanja na Univerzitetu Zapadne Škotske koje je otkrilo da će penis veći od prosečnog pre dovesti ženu do orgazma.

U škotskoj studiji prosečna dužina penisa je definisana kao 14,7 centimetara u erekciji.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Veličina penisa ipak bitna

  1. Pingback: Sve što treba da znaš o veličini penisa | Muški magazin - M@N!