Prosize kapsule

Jedan dan u životu go-go plesačice (FOTO PRIČA)

-1Verovatno si se mnogo puta pitao kako izgleda život jedne go-go igračice. Osim ako ne živiš sa devojkom kojoj je to profesija. Pretpostavimo li da to nije slučaj, ova priča će te zanimati.

Reportaža koju prenosimo načinjena je u Kazahstanu. Od 1960. godine, kada je rođena ova profesija pa do danas, go-go igračice postale su sveprisutne svuda u svetu, pa i u ovoj zemlji.

02Camilla ima 20 godina. Preselila se iz Taškenta u Almati pre pet godina. Otac ju je napustio kada je bila mala, ali se majka dobro starala o njoj. Još od malih nogu išla je na časove plesa, a u tinejdžerskim danima shvatila je da je upravo to ono čime želi da se bavi u životu.

03Dan joj počinje oko 11 ujutru, kada priprema doručak. Obrok mora biti zdrav zbog prirode posla kojim se bavi.

04Camilla živi sa dečkom koji je DJ u jednom od gradskih klubova.

06Upoznali su se u klubu. Ona je njega “startovala” i započela razgovor, posle čega ju je on pozvao na dejt.

07Često koristi taksi, ali i majčin auto. Ponekad nastupa u tri kluba tokom jedne večeri i jako je skupo voziti se taksijem od jednog kluba do drugog.

08S obzirom na to da mora da brine o svom telu, Camilla teretanu posećuje tri puta nedeljno.

09Nakon teretane, Camilla održava kasting za nove go-go igračice. Osim što ih podučava, ona mora i da ih ohrabri i pruži im moralnu podršku.

1011U istom klubu rade i Sveta i Marina. One plešu već osam godina, od toga dve godine u specijalnoj kugli. Obe su studentkinje. Kažu da često dobijaju nepristojne ponude od raznih mušterija koje ne shvataju da go-go igračice nisu devojke koje prodaju svoje telo.

Comments are closed.