Prosize kapsule

Video editor za Android OS (VIDEO)

WeVideo Video editor omogućuje snimanje, obradu i produkciju videa na Android smartfonu ili tabletu

WeVideo Video editor omogućuje snimanje, obradu i produkciju videa na Android smartfonu ili tabletu

Kompanija WeVideo pustila je u distribuciju istoimeni video editor za Android 4.2 platformu. Jednostavnog naziva WeVideo Video Editor, aplikacija je namenjena osnovnoj obradi videa na Android Jelly Bean uređajima.

Video snimljen smartfonom je na uređaju moguće montirati, dodavati razne stilove, katovati i obavljati ostale osnovne radnje u obradi, a rezultat je potom moguće direktno sa mobilnog uređaja postaviti na YouTube, Vimeo i kompanijinu platformu WeVideo ili deliti putem društvenih mreža. Video Editor ima implementiranu mogućnost snimanja videa unutar aplikacije, podršku za efekte, filtere i video tranzicije, kao i mogućnost dodavanja muzičke pozadine.

Aplikacija je kompatibilna sa Jelly Bean verzijom Androida, ali iz kompanije kao kompatibilne uređaje navode uglavnom snažnije i novije modele poput Samsungovog Galaxyja S3 i S4, Notea I i II, HTC-a One i Droid DN, Google Nexusa, Sony Xperie Z i S i Motorole Droid Razr Maxx HD. WeVideo Video Editor moguće je besplatno preuzeti na Google Play prodavnici.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.