Prosize kapsule

Četiri čuvarke zatvora zatrudnele sa istim zatvorenikom

policajkaZatvor u Baltimoru, u američkoj državi Merilend, postao je prava gangsterska jazbina u kojoj su se godinama nesputano obavljale kriminalne radnje, poput trgovine drogom i pranja novca. Dokaz o sunovratu kazneno-popravne ustanove je i činjenica da su četiri čuvarke ostale trudne sa istim zatvorenikom.

Prema pisanju Vašington posta, zatvor u Baltimoru je izmakao svakoj kontroli.

U njemu su vedrili i oblačili članove bande pod nazivom “Blek gerila” koja je razvila trgovinu drogom i veoma unosnu operaciju pranja novca.

Ovo paralelno tržište uspostavljeno je uz pomoć 13 korumpiranih čuvara, mahom žena, koje se sada nalaze u grupi od dvadesetak optuženih.
Potplaćeni čuvari su članovima bande donosili razne zabranjene predmete, kao što su mobilni telefoni i lekovi.

Možda najšokantnija činjenica je da su četiri čuvarke ostale trudne sa istim zatvorenikom, izvesnim Trejvonom. Dve su čak istetovirale njegovo ime na vratu i ručnom zglobu.

Banda “Blek gerila” je osnovana u Kaliforniji tokom 1960-ih godina. Danas ima svoje “filijale” na čitavoj teritoriji SAD, posebno u velikim gradovima.

Prema podacima američkog ministarstva pravde, kriminalna organizacija je počela da deluje u Baltimoru krajem prošlog veka, baveći se uglavnom trgovinom narkoticima.

Situacija u baltimorskom zatvoru trajala je od 2006. godine.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Četiri čuvarke zatvora zatrudnele sa istim zatvorenikom

  1. Pingback: Četiri čuvarke zatvora zatrudnele sa istim zatovrenikom - Web-novine.com | Web-novine.com

  2. Pingback: Kakva su pravila za seks u zatvoru? | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar