Prosize kapsule

HP Slate 7 u prodaji

HP Slate 7 je jednostavnog je i elegantnog dizajna

HP Slate 7 je jednostavnog je i elegantnog dizajna

HP je pustio u prodaju Slate 7, tablet sa 7-inčnim ekranom predstavljen još na ovogodišnjem MWC-u. Slate 7 trebalo bi mogućnostima i cenom konkurisati Nexusu 7 i sličnim uređajima, a donosi solidne specifikacije za manje zahtevne korisnike, upakovane u jednostavno i privlačno kućište.

Tablet je dostupan u dve boje (crvena i siva) i ima matirani finiš za bolje ležanje u ruci, dok su bočne stranice uređaja izrađene od nerđajućeg čelika. Navedeni HFFS ekran dijagonale 7 inča ima rezoluciju od 1.024 x 600 tačaka, a ostale specifikacije uključuju dvojezgrični procesor ARM Cortex-A9 arhitekture i takta 1,6 GHz, gigabajt RAM-a i 8 GB interne eMMC flash memorije proširive microSD karticama kapaciteta do 32 GB.

Tablet ima podršku za Bluetooth 2.1 i Wi-Fi 802.11 n, ali ne i mogućnost povezivanja na 3G/4G mobilne mreže. HP ističe i Beats Audio ozvučenje i prednju VGA i zadnju kameru rezolucije 3 megapiksela. Operativni sistem je Android 4.1, a preporučena cena je 170 dolara u SAD-u i isto toliko će koštati i na Starom kontinentu, samo u eurima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar