Prosize kapsule

Prostitutke u Kanu za noć zarade i do 40.000 evra

Go-Go dancers perform during the opening of Berlin's new night club 'Amadeus senses'Prostitutke u Kanu tokom trajanja Filmskog festivala zarade i do 40.000 evra po noć. Policajci tvrde kako je to pravi raj za njih jer devojke uživaju u luksuznim hotelima, na jahtama i privatnim vilama.

“Svake godine skupljaju se u Kanu zbog onog što pariške prostitutke zovu “najbolje plaćeni posao godine”. Tada se u Kanu okupljaju takozvane skupe prostituke koje naplaćuju 4.000 dolara za noć, pa sve do lokalnih uličarki koje zaračunaju nešto između 50 i 75 dolara po satu”, piše u članku The Hollywood Reportera.

“Svi se radujemo festivalu”, izjavila je prostitutka Daisy, koja već godinama dolazi na ovaj prestižni filmski festival.

Tokom 10-dnevnog trajanja festivala, prema procenama jednog radnika ekskluzivnog hotela, hotelskim sobama dnevno prođe između 100 do 200 prostitutki.

“Mogu da zarade i do 40.000 dolara za jednu veče. Arapi su najdarežljiviji. Ako im se svidite, dobro će vas platiti. Šetaju Kanom noseći svežnjeve od 10.000 evra. Njima je to običan papir. Ponekad čak i ne broje. Daju novac devojkama bez razmišljanja”, rekao je jedan od izvora za THR.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.