Prosize kapsule

TOP 10: Najlepše žene rokera (Part I)

MariqueenMaandigDa se žene lože na muzičare i naročito rokere, to znamo odavno. Stoga smo rešili da vidimo koje su to najlepše polovine žestokih momaka od rifova. Prvi deo liste.

Mariqueen Maandig

Mariqueen-Maandig1

Prva na listi je Mariqueen Maandig, žena Trenta Reznora (Nine Inch Nails). Prema našem skromnom mišljenju, ovo je jedna od najlepših rock ženki ikada, a još je više kul ako imamo u vidu da i sama ima bend (West Indian Girl), te da sa svojim mužem sarađuje na muzičkom projektu How To destroy Angels.

Sheri Moon Zombie

Sheri+Moon+Zombie

Sledeća na listi je žena industrial legende Roba Zombiea. Osim što je neviđeno lepa, pomalo je talentovana i za glumu, pa je dobila ulogu u filmovima svog muža (“House of 1000 Corpses” i “The Devil’s Rejects”).

Angela Madatyan

angela-madatyan

Ova lepojka je supruga Serja Tankiana, lidera benda System of a Down. Venčao sa njom mesec dana pre objavljivanja trećeg solo albuma „Harakiri“, a mi možemo samo da kažemo – respect.

Lights (Valerie Anne Poxleitner)

valerie_anne_poxleitner

Valerie je udata za svog kolegu Beau Bokana iz benda Blessthefall. On se sastavu pridružio 2009, kada je prethodni pevač otišao u bend Escape The Fate. Tri godine kasnije, oženio je pevačicu Lights (legalno promenila ime). Ona ima 25 godina i ćerka je misionarskih roditelja, tako da je dosta putovala i živela na mestima poput Filipina, Jamajke, Ontarija i Britanske Kolumbije.

Jill Mccormick

jill

Malo je reći da se pevač Pearl Jama Eddie Vedder usrećio kada je oženio manekenku Jill. Venčali su se u septembru 2010. godine, kada se Eddie razveo od svoje prethodne dugogodišnje supruge Beth Liebling. Eddie i Jill imaju dve ćerke.

Abby Gennet

Abby+Gennet

Ova mačka je žena lidera benda Fuel Bretta Scallionsa, ali je i sama vođa grupe Slunt. Sa pisanjem pesama počela je 2000. godine, a 2002. formirala je Slunt. Radila je za MTV i VH1, a sa Scallionsom ima dva sina.

Susan Holmes-McKagan

susan-holmes-mckagan

Ne biste verovali, ali ona ima 40 godina. I udata je za Duffa McKagana, bivšeg basistu sastava Guns ’n’ Roses. Susan je model, kreatorka kupaćih kostima, a jedno vreme je radila i na E! televiziji. Mogli smo je videti na naslovnicama Voguea, Ellea, Playboya i mnogih drugih magazina. Za Duffa se udala 1999. godine i imaju dvoje dece.

Nicole Roberts

NICOLA-ROBERTS

Sexy Nicole je udata za bubnjara benda GWAR JizMak Da Gusha. Čak je možete videti i na njihovim svirkama kao osobu zaduženu za prodaju merčandajza. Suvlasnica je cvećare, a takođe se bavi modelingom, kuvanjem, snoubordingom i skejtbordingom. Malo li je?

Vicky Karayiannis

Vicky+Karayiannis

Žena Chrisa Cornella je divna brineta koju je on oženio nedugo posle razlaza sa prvom ženom Susan Silver. Imaju dvoje dece, sina i ćerku, a otkad se Soundgarden ponovo okupio, Cornell može da kaže da mu dobro ide i na stejdžu i van njega.

Etty Lau Farrell

Etty+Lau+Farrell

Etty je predivna supruga legendarnog Perry Farrella (Jane’s Addiction). Rođena je u Hong Kongu, a upoznali su se 1997. godine. Bila je unajmljena kao igračica na turneji „Relapse“ Jane’s Addictiona, a stari lisac Perry Farrell lako ju je zapazio.

(Nastaviće se)

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.