Prosize kapsule

Corsair napajanja za Haswell procesore

Većina Corsairovih napajanja spremna je za Haswell

Većina Corsairovih napajanja spremna je za Haswell

Corsair je na svojoj internet stranici objavio popis napajanja koja su u potpunosti kompatibilna sa nadolazećim Intelovim procesorima Haswell arhitekture. Haswell donosi nova C6 i C7 energetska stanja koje od napajanja traže mogućnost isporučivanja manje struje nego što je to do sada bio slučaj.

Haswell čipovi će tako od napajanja zahtevati mogućnost isporuke minimalno 0,05 A, dok je prema dosadašnjem ATX standardu minimalna vrednost bila 0,5 A. Corsair je objavio popis napajanja koja su sigurno testirana i zadovoljavaju Haswellove standarde, kao i ona koja još nisu u potpunosti testirana, ali vrlo verovatno nude potpunu kompatibilnost.

Za Haswell je spremno preko 20 kompanijinih napajanja, odnosno svi modeli iz serija AXi, AX, HX, TX-M, TX i GS, dok su neka napajanja iz serija CX-M, CX i VS kompatibilna, a neka su još u fazi testiranja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Corsair napajanja za Haswell procesore

  1. Pingback: Corsair napajanja za Haswell procesore - Web-novine.com - Sve online novine i internet vesti na jednom mestu! | Web-novine.com - Sve online novine i internet vesti na jednom mestu!