Prosize kapsule

Dr Olja savetuje: Kako prepoznati da li neko hoće seks sa tobom?

Funny-ManPitao bih Vas nesto. Mlad sam i neiskusan i jos uvek ne znam kako uočiti da je devojka zainteresovana za mene? Tj. da želi da bude sa mnom ili da ima seksualni odnos sa mnom? Možete li mi nekako pomoći oko toga ?

Miloš

Dragi Miloše,

pitanje koje si postavio jako je kompleksno i zahteva detaljan odgovor. Takođe, sve je to vrlo relativno. Ako ti se, recimo, neka riba smeška u Picinom parku ili kod Plavog mosta, možeš biti siguran da želi seks sa tobom, ali za pare.

Ako ti se smeška hostesa u kafiću ili promoterka u marketu, budi uveren da želi tvoje pare ali da za njih nećeš dobiti seks.

Ako pak, naklonost prema tebi pokaže neka seksi bankarka, izvući će ti toliko para da ti do seksa neće biti više nikad u životu.

Dakle, i sam možeš zaključiti da je teško prepoznati ko sa tobom želi seks i pod kojim uslovima. Mnogi će ti magazini i stručnjaci reći da obratiš pažnju na njen govor tela, pokrete i osmehe koje ti upućuje, ali ja ti takve savete neću davati. Pravi muškarac ne čeka da mu nešto daju, pravi muškarac uzima ono što u je potrebno.

Ovo, naravno, nemoj shvatiti doslovno, ne treba da napastvuješ devojke okolo. Suština je da budeš samouveren kao Đorđe David kad misli da zna da peva i ne postoji te ribe koja će uspeti da ti odoli.

Niko se naučen nije rodio, ali su mnogi umrli glupi, a ja ne želim da ti budeš jedan od njih. Zato ću ti reći i da ne postoji univerzalni recept na osnovu kojeg možeš da protumačiš da li je neka devojka zainteresovana za tebe. Stoga je najbolje da ti budeš onaj ko prvi kreće u akciju. Jednostavno startuj devojku koja te zanima, a ona će već naći način da te odbije. Ili prihvati, ako budeš imao sreće. Mani se seljačkih startova koji uključuju mahanje ključevima BMW-a i bahato ponašanje. Budi odmeren, fin, kulturan, budi ono što jesi. Ako nisi ništa od toga, onda se foliraj.

Tvoja i svačija,

dr Olja

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

8 komentara na “Dr Olja savetuje: Kako prepoznati da li neko hoće seks sa tobom?

 1. Dr Olja, uz duzno postovanje, drzi se ti tema vezanih za cin sexa.
  Milose, pravi odgovor je:
  Devojka ce uraditi ono sto hoce da uradi, kad hoce to da uradi, sa kim odabere to da uradi.
  Eto ti odgovora u jednoj recenici.
  Dva aksioma:
  -Nista ne pocinje dok joj se ne svidis
  -Strpljenje je kljuc za zene

  • Slobodno možeš ovde u komentaru ili u inbox na njenom fanpejdžu: https://www.facebook.com/oljadr

 2. Ова омладина баш компликује!!! Види, имењаче, у моје време било је то овако: угледаш женску, допадне ти се, приђеш дотичној – шинеш је мочугом по тинтари и одвучеш је у јазбину… Даље радиш шта хоћеш, оно, углавном је тераш да чишти. пере, кува, евентуално укрпи неке чарапе. 🙂

 3. Kakvo je to vreme kada od svega toga nisi napomenuo spavanje sa njom i da je morala da ima seksualne odnose sa tobom. 😀

 4. Postovana Dr. Olja,
  Imam jedan problem. Ne znam sta da radim. Svidja mi se najbolja drugarica, a ne bih da ista pokusavam jer ne bih da kvarim nase prijateljstvo. I kako da znam da se mozda ja njoj potajno svidjam ? Molim vas ako mozete pomozite mi.
  Hvala unapred