Prosize kapsule

Naučnici strahuju da bi ženska vijagra mogla da radi “previše dobro”

lybridoŽene će uskoro moći da pojačaju svoj libido kao i muškarci – tabletom pod imenom Lybrido. Međutim, postoje strahovanja da bi ovaj pojačivač libida mogao da radi previše dobro.

Novinar Danijel Bergner je u svom članku objavljenom u listu New York Times izjavio da se istraživači brinu da bi nova pilula mogla da stvori ženu gladnu orgazama.

„Nekoliko savetnika u medicinskoj industriji mi je reklo da se kompanije brinu da će novi lek biti odbijen zbog toga što bi nova pilula mogla da dovede do ženskog preterivanja i nevernosti“, piše Bergner.

Ovo znači da bi kompanije mogle da ublaže efekte „ženske vijagre“ iz straha da bi to moglo da dovede do povećanog konzumiranja seksa od strane žena.

„Želite da efekti butu dobri a ne previše dobri. Bilo je dosta rasprava na ovu temu pošto kompanije ne žele da pretvore žene u nimfomanke. Muškarci u ovim kompanijama ne žele da stvore seksualno agresivnu ženu“, smatra Endrju Goldstin, jedan od naučnika koji sprovode istraživanje u vezi sa novim lekom u Vašingtonu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar