Prosize kapsule

Stanovnici Balkana seksualno najaktivniji

par na plaziPrema podacima ispitivanja 1.5 miliona ispitanika iz pet evropskih zemalja, naučnici su došli do zaključka da je Pariz vodeći u bračnoj neveri ili nevenčanim vezama, a da su među seksualno najaktivnijima stanovnici Balkana.

Koristeći podatke na osnovu ispitivanja 1,5 miliona ispitanika iz pet evropskih zemalja, naučnici su došli do zaključka da je Pariz vodeći u neverstvu u braku ili nevenčanim vezama.

Stručnjaci navode da su nevernici pretežno visoko obrazovani i da 22 odsto njih rade u bankama, finanskijskim institucijama i osiguravajućim društvima. Na pitanje zašto neverstvo, ispitanici su odgovorili “želja da se potvrdi” njihova fizička privlačnost.

U odeljku o bračnim odnosima, studija navodi da 80 odsto ispitanih u Grčkoj, Poljskoj i Brazilu smatraju da su seksualni odnosi važni za dobar brak, dok u Japanu i Tajlandu to misli 38 odsto njih.

Kada je reč o učestalosti seksualnih odnosa, tradicionalni zavodnici Italijani nisu se baš proslavili: Oni imaju seks 8.8 puta mesečno, što je približno isto kao i Španci, Belgijanci i Slovaci.

Neke će možda iznenaditi podatak da od Italijana i Španaca seks češće imaju Grci i Hrvati (11.2 puta), Srbi i Crnogorci (10.7), Bugari (10.6), kao i Francuzi i Česi (10), pa čak i Britanci (9.8 puta).

Švedska je inače zemlja gde ima najviše tužbi o seksualnom zlostavljanju, a stručnjaci pretpostavljaju da je u pitanju sudska definicija silovanja koja je drugačija nego u drugim zemljamama Evropske unije.

Naučnici navode i da samo 14 odsto optuženih za silovanje bude osuđeno.

Studija se takođe bavila i pornografijom. Oko 98 odsto ispitanih Amerikanaca i Rusa gledaju takve sadržaje, a slede Mađari i Česi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.