Prosize kapsule

U SAD otvoren restoran zabranjen za decu

riblji restoranU američkoj državi Virdžiniji prošle nedelje otvoren je riblji restoran u kome je pristup zabranjen deci i tinejdžerima.

Nijednoj osobi mlađoj od 18 godina nije dozvoljeno da pređe prag ovog ugostiteljskog objekta i naruči jelo, a razlog tome je želja vlasnika da “sirotim, iznurenim” roditeljima da priliku da se malo opuste i odmore u prijatnom ambijentu, bez dečje graje.

“Roditeljima je povremeno potreban predah, i to ne samo predah od vlastite dece, već dece uopšte”, kazao je vlasnik restorana Majk Anderson, koji i sam ima troje dece.

“Pomislili smo da bi bilo lepo imati mesto gde bi mladi roditelji mogli da se okupljaju”, kazao je on listu “Tudej”.

Prilikom otvaranja restorana, koji se nalazi u mestu Aleksandrija, nedaleko od Vašingtona, većina klijenata je pozdravila ideju da se deci zabrani pristup lokalu, ali je u široj javnosti koncept prilično loše dočekan.

Reagujući na kritike, Anderson je rekao da poseduje još dva restorana u kojima su deca dobrodošla i podsetio da većina restorana, iako se tako ne reklamiraju, nerado prihvataju decu.

“U većini restorana nema visokih stolica, nema jelovnika prilagođenih deci, nema bojica. Mi smo barem iskreni”, objasnio je on.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “U SAD otvoren restoran zabranjen za decu

  1. Pingback: U SAD otvoren restoran zabranjen za decu - Web-novine.com | Web-novine.com