Prosize kapsule

Najveće greške prilikom prvog seksa

par u krevetu 78Imaš  devojku i vreme vam je za prvi seks? Odavno si spreman za to, napokon se i sve poklopilo i provešćete noć zajedno.

Svestan činjenice da dobar seks može da unapredi vezu, ipak budi svestan i toga da često prvi seks i ne prođe najbolje zbog treme. Ipak, sve to zavisi od vas ali pravi muškarac drži sve pod kontrolom, zato ne dozvoli da napraviš greške koje se teško praštaju i mogu pokvariti vaš prvi seks.

1. Ne koristiš zaštitu. Da, znamo, ti možeš da iskontrolišeš situaciju i kondom ti ne treba,  ali korišćenje zaštite će pomoći da ona više uživa jer neće razmišljati o tome šta ako na vreme ne „zakočiš“. Takođe, to što koristiš kondom tokom seksa pokazuje da brineš i da u tvojoj blizini može da bude sigurna.kondomi

2. Misliš samo na sebe. OK, više nisi sam ti i gospođa Desanka. Sada si sa devojkom i ne možeš biti sebičan i misliti samo na svoje zadovoljstvo. Posveti se njoj, neka bude u svakom trenutku svesna da je želiš i da ti je lepo sa njom onoliko koliko je njoj lepo sa tobom.

3. Teraš je na oralni seks. Svi, apsolutno svi na ovome svetu znamo da su muškarci ludi za oralnim seksom, i to je u redu. Ali, veče kad prvi put spavaš sa devojkom nije vreme da joj „suptilno“ stavljaš do znanja da odmah želiš da te oralno zadovolji. To će doći vremenom kada se ona dovoljno opusti, a to će se retko poklopiti sa vašim prvim seksom.

4. Pogrešno ime. Nikada nisam mislila da je ovo potrebno naglasiti dok se nisam naslušala priča tome kako momci često zaborave ime svoje partnerke ili,  još gore, kažu pogrešno. Možda ti se po glavi muva neka bivša, ali pre nego što izgovoriš nešto ugrizi se za jezik i budi oprezan. Sigurno ne želiš da osim prvog seksa upropastiš i ostatak veze.

banana5. Ne „volim te“.  Statistika pokazuje da se prvi seks između parova dešava posle prvog i pre trećeg meseca zabavljanja. Osim ako nisi jedan od onih likova koji svaku devojku zavole posle mesec dana veze, pazi da ne izgovoriš ovu rečenicu. U njoj, naravno, nema ništa loše ali „Volim te“ povlači sa sobom mnoge stvari kasnije sa kojima ti, iskreno, još nisi spreman da se boriš. Normalno je da posle seksa budeš pod utiskom i da je u takvoj prilici poželjno nešto reći ali reci ono što zaista misliš.

6. „Vreme je da ideš“. Ovo nije seks šema već veza. Znači, devojku sa kojom si imao seks sigurno nećeš izbaciti. Normalno je da prespavate zajedno, a ako se seks desio kod tebe a nemaš uslova da ona tu ostane i tokom noći, osnovno pravilo je da je otpratiš kući. Naravno da odmah posle seksa nećeš obući farmerke i reći: „Hajde idemo“.

Nema potrebe da kažemo da predigru ni slučajno ne preskačeš, te da treba da budeš čist i opušten.

©Muskimagazin.com

PROČITAJTE JOŠ I: 

KAMASUTRA BANNER

SAMOPOUZDANJE BANNER

BOL BANNER

Slični tekstovi

Comments are closed.