Prosize kapsule

BiH: Golmana pogodio metak u glavu, on nastavio da igra

metakPripadnici sarajevske policije zabeležili su u subotu do sada neviđen bizarni slučaj ranjavanja vatrenim oružjem, piše Dnevni avaz.

Naime, kako piše taj list, u toku utakmice u malom fudbalu u sarajevskom naselju Boljakov Potok 51-godišnji Duško Krtalica, golman jedne od ekipa, požalio se na povredu glave, misleći da je to posledica udara glavom o stativu gola, a ni sanjao nije da sve vreme u glavi ima zrno od metka.

Krtalica je pre toga osetio da ga je nešto pogodilo u glavu, ali je nastavio da igra fudbal kao da se ništa nije dogodilo. Prema rečima prisutnih, Duško je tokom cele utakmice veoma dobro branio i primio je samo jedan gol. Po završetku meča nesretni čovek osetio je da mu se ruka ukočila i da ima poteškoća prilikom govora.

Drugovi su ga odvezli u Hitnu pomoć Kantona Sarajevo, odakle je upućen u Kliniku za urgentnu medicinu bolnice Koševo. Lekari su bili u šoku kada su mu napravili snimak glave, na kom su jasno videli da Krtalica ima metak u glavi.

On je potom hitno upućen u Kliniku za neurohirurgiju, gde je operiran.

“Pacijentu je tokom operacije odstranjeno strano telo iz glave. Nakon toga je prebačen na Odelenje intenzivne nege Klinike za neurohirurgiju. Za sada je stabilnih vitalnih parametara”, kazala je za Dnevni avaz Biljana Jandrić, portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Lekari su obavestili policajce da je čoveku izvađeno zrno iz glave te su u Boljakov Potok upućene policjske patrole. Kako saznaje Avaz, u tom delu grada tog dana su bile tri svadbe a da je na jednoj od njih bilo i upotrebe vatrenog oružja.

Daljom istragom otkrivena i kuća ispred koje je pucano, kao i nekoliko osoba koje su na toj svadbi posedovale oružje. Ne zna se, međutim, ko je od njih pucao.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.