Prosize kapsule

Bogati imaju novac, a siromašni…

devojka novacPoslednje istraživanje Centra Pju Risrča pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim platama emotivno dostupniji, verniji i bolji u krevetu.

Ukoliko vam je cilj da se bogato udate, razmislite ponovo. Poslednje istraživanje Centra Pew Research pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim platama emotivno dostupniji, verniji i bolji u krevetu.

Glavni aduti muškaraca sa manje novca su sreća, vernost i orgazmi. Tim se fenomenom bavio i profesor Adam Galinski sa Univerziteta Čikago koji zaključuje da će žene biti srećnije sa „siromašnijim“ muškarcima pošto su oni manje licemerni u poređenju sa bogatim.

Muškarci sa srednjim primanjima ljubazniji su kada upoznaju nove ljude nego bogatiji muškarci, piše časopis Psychological Science.

Kada su autori studije posmatrali snalaženje bogatih i siromašnih muškaraca u društvu novih osoba, primetili su kako je druga grupa češće kao sredstvo koristila osmeh, kontakt očima i generalno su muškarci u njoj bili raspoloženiji za razgovor.

Sa druge strane, bolja primanja dolazila su u paketu sa grubim i bahatim ponašanjem. Muškarci slabijih primanja više se socijalno angažuju jer na taj način pokušavaju da uspeju, dok su osobe boljeg statusa već na svom cilju i vrlo često smatraju da im ne trebaju nova poznanstva.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar