Prosize kapsule

Četiri znaka da si “upecan”

par 234Želeli to da priznaju ili ne, istina je da mnogi muškaraci nisu ni svesni trenutka kada ih je devojka upecala.

Tačno je da postoje devojke koje ne znaju ni sa samom sobom da se sastave ali isto tako postoje i one koje vrlo dobro znaju šta i kako da rade sa muškarcem na koga bace oko.

Dešava se i to da su samo one svesne i samo one poznaju pravila te igre, a ostali čak ne znaju ni da su deo svega toga. Evo simptoma.

Stanje poznato kao „standby“

Niti primećuješ niti te zanima zbog čega si postao takav ali prosto, ti si po ceo dan na opciji koja se zove standby i samo čekaš šta će ona predložiti. Potrebne su ti njene reči i predlozi za akciju i kada kreneš, od tebe nema srećnije osobe. Nema ničeg lošeg u tome što si srećan dok nekom činiš i radiš stvari zbog kojih se drugi osećaju dobro.par 345

Međutim, pripazi na činjenicu kako ćeš se ti osećati posle nekog vremena i kada „magija“ prođe. Da li ćeš biti OK sa sećanjima da si na primer trčkao za njom i prihvatao njene hirove kao sasvim normalnu stvar.

Zapostavljaš prijatelje

Ovo je prilično ružna stvar koju rade „upecani“ muškarci… i devojke, naravno.  Kada stalno planiraš kako ćeš svo svoje slobodno vreme da provedeš sa njom i kada ti je ona preča od svih ostalih, da ne kažem prijatelja koje duže vreme poznaješ, onda je to sigurno još jedan od znakova da te je upecala. Koliko god bio zaljubljen, naložen i lud za njom, nikad ne treba da zaboraviš svoje prijatelje niti da se osloniš na činjenicu da će te oni razumeti. Razume se, pravi prijatelji razumeju ali to nije jedina njihova karakteristika i potreba.

Vidiš je kroz ružičaste naočare

Uprkos svim njenim manama i svim tvojim prethodnim (lošim) iskustvima ti jednostavno odbijaš da priznaš njene nedostatke i kao takve da ih posmatraš. Za sve njene greške, postupke ili rečenice koje inače drugima zameraš, ti pronađeš racionalna objašnjenja. To tako na našu žalost, ide. Kada počneš sebe i ostale da ubeđuješ kako je ona „drugačija od ostalih“ to je sigurno još jedan od znakova da si upecan!par 456

Daješ sve što imaš

Neprestano razmišljanje o tome kako je usrećiti, namamiti joj osmeh na lice, kako joj udovoljiti i slične stvari definitivno rade samo oni koji su totalno odlepili (za drugom osobom). U takvim situacijama se za tili časak nalaze novac, vreme i ideje za koje si do tada možda mislio da nemaš. Nema da nema! Samo da je vidiš srećnu i nasmejanu. To je lepo, priznajemo. Ali kao i svi prethodno nabrojani znakovi, i ovo je jedan od njih – upecala te je!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.